Top 5 cameras 2019

Топ 5 камери, за които се говори, че излизат или вече се продават през 2019 година

top-cameras-2019

2018 беше малко по-спокойна година във фотографската индустрия, отколкото очаквахме, но 2019 г. обещава да ни даде усъвършенствани и невероятни камери. Разровихме интернет, за да намерим всеки слух за камерите, които излизат или вече са излязли на пазара през 2019. Studio Plovdiv вече притежава две от най-популярните камери в момента на българския фото и видео пазар.

# 1 Nikon D760

Докато безогледалните Z6 и Z7 вече бяха хванали заглавията през последните месеци, ние не смятаме, че Nikon ще забрави своята гама DSLR. През последните три години или повече, D750 вече придоби огромна популярност за това, че е евтина камера с пълен сензор, но сега със сигурност се нуждае от актуализация, за да предостави конкурентно предимство пред своите конкуренти. Не очакваме D760 да излезе без 4K видео запис, тъй като последните D850, D500 и D5 вече са оборудвани с 4K видеозапис.2018 беше малко по-спокойна година във фотографската индустрия, отколкото очаквахме, но 2019 обещава да ни даде напреднали и невероятни камери.

# 2 Canon EOS R Pro

Наскоро Canon пусна на пазара първата си камера без огледало EOS R, но това не беше флагманският модел, който всички очаквахме. Не след дълго Canon обяви, че в близко бъдеще можем да видим версия на EOS R Pro. Предвиждаме, че той вероятно ще бъде наследник на мощния EOS-1D X Mark II, въпреки че не казваме, че няма да видим модел Марк III.

# 3 Sony A7S III

След неотдавнашното представяне на A7 III и A7R III, се чудим дали Sony ще дойде с A7S III актуализация. A7S II се предлага вече повече от три години и е надежден модел за професионални видеооператори, но сега е в риск да бъде победен от съперниците си. Предвиждаме, че A7S III ще сподели същия дизайн на корпуса както при A7 III и A7R III, но с подобрения на сензора за изображения и добавянето на бутон AF-On, джойстик AF и сензорен дисплей.

# 4 Fujifilm X-H2

С появата на X-T3 с нови сензори, по-бърза обработка и подобрен 4K запис, смятаме, че водещият модел на Fujifilm X-H1 изглежда малко остарял. Въпреки това, X-T3 е най-новият в серията X, но предполагаме, че компанията вече е настроена да пусне актуализация на X-H1. Той няма да е твърде дълъг, за да видите X-H2, вграден с четвърто поколение X-Trans CMOS сензор с 26.1MP резолюция заедно с най-модерния X-Processor 4 и подобрена AF система.

 

# 5 Panasonic Lumix S1 и S1R

В честването на 100-ия си рожден ден и на 10-тата годишнина от първата си камера без огледало – G1, Panasonic обяви, че ще пусне чисто нови два модела без огледала – S1 и S1R. Докато Panasonic не е потвърдил много за техните характеристики, компанията очевидно се опитва да победи Sony A7 III и Nikon Z6 с Lumix S1, и Sony A7R III и Nikon Z7 с S1R модел.

Tags: Sony A7 III, Nikon Z6, Lumix S1, Sony A7R III, Nikon Z7, S1R, Canon EOS R, Dynaphos, wedding video, wedding videographer

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.