ФОТО ИЛИ ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ STUDIO PLOVDIV

ДРОН + ВТОРИ ОПЕРАТОР

600

ВЪЗДУШНО ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН DJI PHANTOM 3 PRO 4K - ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УНИКАЛНА ПЕРСПЕКТИВА ПРИ ЗАСНЕМАНЕ НА ОБЕКТИ И СЪБИТИЯ В БЛИЗЪК И ДАЛЕЧЕН ПЛАН. РАЗПОЛАГА С НАЙ-СЪВРЕМЕННА СТАБИЛИЗАЦИЯ И КАМЕРА. ПОЛЗВА СЕ НА ОТКРИТИ МЕСТА С ДОБРА ВИДИМОСТ ПРИ ЯСНО ВРЕМЕ. МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА НА РАЗЛИЧНИ ЛОКАЦИИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИДЕИТЕ И РЕЖИСИРАНЕТО.
ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ВТОРИЯ ОПЕРАТОР Е ДА ОСИГУРИ ПО РАЗЛИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА ,ДА УЛОВИ ИНТЕРЕСНИ МОМЕНТИ, ЕМОЦИИ И РЕАКЦИИ ОТ СВАТБЕНИЯ ДЕН. ПОКРИВА РИТУАЛИТЕ И Е НЕЗАМЕНИМ ПРИ ФОТОСЕСИЯТА ЗА ПРИДАВАНЕ НА ФИЛМОВО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ВАШЕТО ВИДЕО.

ВТОРИ ОПЕРАТОР

400

ВТОРИЯТ ОПЕРАТОР ОСИГУРЯВА И УЛАВЯ ПО-РАЗЛИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА , ИНТЕРЕСНИ МОМЕНТИ, ЕМОЦИИ И РЕАКЦИИ ОТ СВАТБЕНИЯ ДЕН. ПОКРИВА РИТУАЛИТЕ И Е НЕЗАМЕНИМ ПРИ ФОТОСЕСИЯТА ЗА ПРИДАВАНЕ НА ФИЛМОВО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ВАШЕТО ВИДЕО.

СВАТБЕНИ ПАКЕТИ STUDIO PLOVDIV

СВАТБЕН ПАКЕТ 1

2000

ФОТОГРАФ
ВИДЕО ОПЕРАТОР + 2-РИ ОПЕРАТОР
ФОТО И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБЕНИЯ ДЕН ОТ САМОТО НАЧАЛО ДО ПОСЛЕДНИЯ РИТУАЛ
РЕТУШ И ХУДОЖЕСТВЕНА ОБРАБОТКА
ФОТО КНИГА
ЛИЧНА ГАЛЕРИЯ В STUDIO-PLOVDIV.COM
МОНТАЖ НА ВИДЕО ТРЕЙЛЪР С ДЪЛЖИНА ДО 5 МИН
МОНТАЖ НА СВАТБЕНО ВИДЕО ДО 90 МИ
USB FLASH DRIVE С ФИЛМ, ТРЕЙЛЪР И ОБРАБОТЕНИ КАДРИ ОТ СВАТБЕНОТО ТЪРЖЕСТВО В ПОДАРЪЧНА КУТИЯ
ФОТО И ВИДЕО ОБОРУДВАНЕ: CANON 5DIII, CANON 7DII, PANASONIC GH4 И НАБОР ОТ СВЕТЛОСИЛНИ ОБЕКТИВИ СТАБИЛИЗИРАЩО ОБОРУДВАНЕ: SLIDER, FLYCAM, VIDEO RIG, MONOPOD, VIDEO MIC PRO, ОСВЕТЛЕНИЕ.

СВАТБЕН ПАКЕТ VIP

4000

ФОТОГРАФ + 2-РИ ФОТОГРАФ
Режисьор + Видео оператор + 2-ри видео оператор Всичко необходимо за заснемане на сватбен филм с кино качество!
ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ ДРОН - DJI Phantom 4 PRO, DJI Phantom 3 PRO
ФОТО И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБЕНИЯ ДЕН ОТ САМОТО НАЧАЛО ДО ПОСЛЕДНИЯ РИТУАЛ
СЛЕД СВАТБЕНА СЕСИЯ С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ ЕДИН СНИМАЧЕН ДЕН
РЕТУШ И ХУДОЖЕСТВЕНА ОБРАБОТКА НА КАДРИТЕ ДО 10 РАБОТНИ ДНИ СЛЕД ЗАСНЕМАНЕТО
ЛИЧНА ГАЛЕРИЯ В STUDIO-PLOVDIV.COM
МОНТАЖ НА ВИДЕО ТРЕЙЛЪР С ДЪЛЖИНА ДО 5 МИН.
МОНТАЖ НА СВАТБЕНО ВИДЕО ДО 90 МИН.
ХАРД ДИСК С ФИЛМ, ТРЕЙЛЪР И ОБРАБОТЕНИ КАДРИ ОТ СВАТБЕНОТО ТЪРЖЕСТВО В ПОДАРЪЧНА КУТИЯ
ФОТО И ВИДЕО ОБОРУДВАНЕ: CANON 5DIV, Blackmagic video assist, PANASONIC GH5 И НАБОР ОТ СВЕТЛОСИЛНИ ОБЕКТИВИ СТАБИЛИЗИРАЩО ОБОРУДВАНЕ: RONIN, MOZA, SLIDER, FLYCAM, VIDEO RIG, MONOPOD, VIDEO MIC PRO, ОСВЕТЛЕНИЕ.
МАТЕРИАЛА СЕ ИЗДАВА ДО 10 РАБОТНИ ДНИ СЛЕД ЗАСНЕМАНЕТО

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

*ЗАСНЕМАНЕТО НА СВАТБЕНИЯ ДЕН ЗАПОЧВА ОТ ПОДГОТОВКАТА НА БУЛКАТА (ГРИМ И ПРИЧЕСКА) САМОСТОЯТЕЛНИ КАДРИ ПРИ ОБЛИЧАНЕТО НА БУЛКАТА И МЛАДОЖЕНЕЦА, ЗАСНЕМАНЕ НА ГРАЖДАНСКИ РИТУАЛ, ЦЪРКОВЕН БРАК, СНИМКИ С ГОСТИТЕ, АРТИСТИЧНА ФОТО И ВИДЕО СЕСИЯ (ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ВРЕМЕ ОКОЛО 2 ЧАСА) ЗАСНЕМАНЕ НА ДЕТАЙЛИ ОТ УКРАСАТА, КОКТЕЙЛ, РИТУАЛИ В РЕСТОРАНТА (ПЪРВИ СВАТБЕН ТАНЦ, ТАНЦИ С ГОСТИТЕ, ХВЪРЛЯНЕ НА БУКЕТ И ЖАРТИЕР, РЯЗАНЕ НА СВАТБЕНА ТОРТА, КУМОВЕ РЪЧЕНИЦА И ДР.) 

*ПРИЕМАМЕ ЗАЯВКИ ЗА ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА, КАТО СЕ ПОЕМАТ ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НОЩУВКИ. 

*STUDIO PLOVDIV СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ИЗПОЛЗВА ЧАСТ ОТ ЗАСНЕТИТЕ СНИМКИ ИЛИ ВИДЕО С РЕКЛАМНА ЦЕЛ ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ.

*КЪМ ИЗБРАНИТЕ ОФЕРТИ СЕ ПРЕДЛАГА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ФОТО ИЛИ ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СЛЕДСВАТБЕНА СЕСИЯ( ИЛИ ГОДЕЖНА) НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗБРАНО МЯСТО, В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ В РАЗЛИЧЕН ДЕН ОТ СВАТБАТА ЦЕНА - 200ЛВ

*НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ ОСИГУРЯТ МАСА И КУВЕРТИ ЗА СНИМАЧНИЯ ЕКИП 

*БРОЯТ НА ЗАСНЕТИТЕ КАДРИ Е БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ, ЩЕ СЕ НАПРАВЯТ ТОЛКОВА СНИМКИ, КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА СЕ РАЗКАЖЕ ВАШАТА ИСТОРИЯ

*ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е В СВАТБЕНИЯ ДЕН ДА СЕ ПРЕДВИДЯТ УДОБНИ ОБУВКИ ЗА СВАТБЕНАТА СЕСИЯ (ВИДЕО И ФОТО)

 *За запазена дата се смята, само тогава когато е капарирана!