ПАКЕТ ФОТО & ВИДЕО 1600

НОВО! ПАКЕТ ФОТО & ВИДЕО 1600

 Имаме удоволствието да ви представим новият ни сватбен пакет за сезон 2019г. Разработено и вече готово решение от екипа на  Студио Пловдив, без сценарии, без пози, без съвети, без намеса в програмата на вашия сватбен план. Чист репотаж отрязяващ емоции, динамика и характер, започващ от дамата и завършващ с последния ритуал.

Пакет Фото & Видео 1600 е подходящ за двойки, които не държат на художествената (Арт) част от заснемането на тяхната сватба. За всички вас, които не обичате да позирате, да участвате в сценарии и някой да ви напътства или съветва в сватбения ден.

ПАКЕТ ФОТО & ВИДЕО 1.3K

Поръчвайки този пакет Фото и видео заснемане 1600 ние ви даваме чист, без сценарий, режисура и пози репортаж. Желанието ви е фотографа и видео оператора да на ви пречат, да не се месят или даже изобщо да не се виждат, това означава, че този пакет е подходящ за вас. Репортажа, който предлага сватбен пакет 1600 е много интересен и различен.  Значително по-лек за нас, е като сложност и изпълнение, и поради тази причина е и по-евтин от останите сватбени пакети.

Липсва допълнително осветление за видео в ресторанта, както и импулсно осветление за фотографията. Липсва и заснемането от въздуха. Обръща се особено внимание на заснемането на емоциите и енергията на вашето сватбено тържество.

Получавате всички кадри обработени + сватбен филм с дължина до 80-90мин.и не включва свабен трейлър. Ангажимент на фото и видео екипа не повече от 10 часа.

Пакета е нов и ще се предлага за сватбен сезон 2019 и само през седмицата от Понеделник до Петък + Неделя. Това означава, че ако вашата сватба е в Петък или в Неделя и Вие сте от тези младоженци то Вие може да се възползвате от този интересен и доста бюджетен пакет за фото и видео заснемане.

*Ангажимент на фото и видео екипа не повече от 10 часа. За продължителност повече от 10 часа се заплаща овъртайм.

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.